Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

X-Perfect – Langsingkan Badan Tanpa Berlapar Atau Bersenam!

Wajah yang jelita dan susuk badan yang ramping sememangnya idaman setiap wanita.

Demi mencapai kesan pelangsingan yang berpanjang, kita mesti kurangkan pengambilan kalori dan meningkatan pembakaran lemak pada masa yang sama.
Sebagai penduduk kota, kehidupan kita amat sibuk dan tiada masa untuk bersenam.

Malahan, kebanyakkan wanita tidak dapat menahan godaan makanan yang sedap.

Kajian menunjukkan kini kadar penyerapan lemak bagi kebanyakkan orang melebihi 30% daripada kadar standard yang dicadangkan. Justeru itu, mereka menjadi semakin gemuk.

Dengan hanya mengambil 1 sachet X-Perfect sewaktu sarapan, dan X-Detoxx tanpa perlu mengawal pemakanan saya serta tidak bersenam (kerana kekurangan masa), saya telah turun 7kg dalam masa 7 minggu. Sejak 2011, saya hanya mengamalkan produk ini dan dengan gembira dapat mengekalkan bentuk badan yang saya idamkan.

Tanpa diet atau bersenam, masih boleh turun sehingga 1kg setiap minggu! Jangan tunggu lagi, dapatkan X-Perfect sekarang juga!

Kandungan X-Perfect

Kandungan produk X-Perfect:

 1. Ekstrak Halia Mangga – dikenali sebagai Mangga Afrika, iaitu sejenis buah-buahan yang kerap dimakan oleh penduduk Afrika Barat. Ekstrak ini dapat menyekat penghasilan lemak badan, mengawal atur metabolism, meningkatkan penguraian lemak dan membakar lemak dengan berkesan.
 2. Garcenia Cambogia – dikenali juga sebagai Buah Manggis atau beri Brindle. telah berabad-abad digunakan di Asia Tenggara dan India sebagai ramuan pengurangan berat badan. Ia berkemampuan untuk mengurangkan atau mengawal selera makan, menahan pengambilan kalori, mengurangkan keinginan terhadap pengambilan karbohidrat dan melambatkan proses penukaran karbohidrat berlebihan kepada lemak.
 3. Enzim Penghadaman – ia menolong membebsakan nutrient daripada makanan dan kemudiannya diserap dan digunakan oleh badan. ia memperbaiki dan mengutakan sistem penghadaman, mengutakan sistem imun, membekalkan protein untuk pembinaan otot, membersihkan darah dan menguraikan toksin.
 4. Probiotik – membantu mnyekat bacteria jahat, menguatkan ketahanan saluran penghadaman, meningkatkan pembakaran lemak dan merangsang peristalsis usus
 5. Chitosan – sejenis serat istimewa yang boleh menyerap lemak dan minyak yang lebih berat daripadanya sebanyak 6 hingga 10 kali ganda. Ia akan bertukar kepada bentuk gel untuk memerangkap lemak demi menghalang penyerapan dan penyimpanan lemak.

Dos yang disyorkan:

 • Ambil satu sachet sehari, sejurus sebelum atas sejurus selepas sarapan, dan sebelum 10am.
 • 1 sachet, dicampur dengan air sejuk/air suam/air suhu bilik sebanyak 150ml.
 • Banyakkan minum air kosong.
 • Goncang menggunakan shaker atau kacau sehingga larut dan minum.
Peringatan: X-perfect tidak sesuai untuk wanita mengandung, individu yang baru membuat pembedahan jantung bypass (kurang dari 1 tahun) dan juga individu yang sedang menjalani rawatan hemodialisis.

Sijil Halal & Kementerian Kesihatan Malaysia

 • X-Perfect adalah produk yang 100% halal. Klik gambar di atas untuk sijil halal yang di perolehi oleh syarikat yang mengeluarkan produk X-Perfect.
 • X-Perfect juga mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Klik gambar di atas untuk kelulusan yang diberikan untuk produk X-Perfect (name asal X-Trim)

 

Kebaikan Menggunakan X-Perfect

Eksperimen klinikal menunjukkan bahawa rumusan X-Perfect dapat menangani lemak yang susah dihilangkan secara langsung.

Ia meningkatkan pembakaran lemak demi mengurangkan kandungan dalam badan kita. X-Perfect diperbuat daripada ramuan semula jadi yang dapat menyingkirkan lemak berlebihan dalam badan dengan berkesan. Berat badan anda tidak akan meningkat semula.

Anda dapat melangsingkan badan dengan cara yang sihat dan kesan pelangsingan adalah berpanjangan.

Mengurangkan Menahankan
Kurangkan kalori Tahankan selera makan
Kurangkan karbohidrat Tahankan glucose menjadi lemak
Kurangkan kolestrol Tahankan karbohidrat menjadi lemak
Membakar Meningkatkan
Menyerap lemak Metabolisme lemak
Mengurai lemak Saluran darah
Membakar lemak Metabolisme badan
Membakar lemak Sistem penghadaman
Klik Sini Untuk Tempah Sekarang!

 

Testimoni Pengguna X-Perfect

Adakah X-Perfect benar-benar berkesan untuk menurunkan berat badan? Tontonlah testimoni video dari mereka yang berjaya menurunkan berat badan hanya dengan menggunakan X-Perfect.

 

Klik Sini Untuk Tempah Sekarang!

Google Tag Search Result: