Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

Panduan Suami, Cara Urutan Batin Untuk Isteri

Ghairah Suami

Baik suami atau isteri, kedua–duanya perlu mengamalkan aktiviti mengurut batin supaya sentiasa segar dan hangat ketika melakukan hubungan seks. Batin yang kuat akan memastikan si suami dan isteri sentiasa bernafsu seperti anak dara dan teruna ketika melakukan hubungan seks di mana hubungan tersebut akan sentiasa memberi kepuasan dan nikmat.

Di dalam artikel ini saya akan fokuskan pada cara urut batin wanita di mana ia sangat mudah untuk di lakukan. Fokus utama urut batin wanita adalah anda perlu kuatkan bahagian rahim wanita dan dalam masa yang sama membuang angin–angin yang tersimpan di bahagian peranakan . Angin–angin inilah yang menganggu prestasi seks wanita.

Berikut adalah beberapa cara urut batin wanita di mana si suami boleh mengurut sendiri isteri mereka:

  • Cara urut batin wanita adalah dengan meminta si isteri untuk baring terlentang. Urutkan dari tapak kaki sehingga ke bahagian peha. Urut dengan lembut saja. Apabila anda terjumpa tempat yang keras iaitu tempat urat bersimpul, anda urutkan dengan kekuatan yang keras sedikit supaya urat–urat kembali lurus. Urut dengan sekali lalu sahaja.
  • Kemudian anda minta si isteri untuk meniarap. Urut dari bahagian betis sehingga ke bahagian peha. Urut di bahagian betis selama satu minit. Kemudian, anda urut di bahagian peha selama 1 minit juga.
  • Kemudian, anda urut bahagian pinggang sebelah bawah, ke bahagian pinggul dan pada bahagian bawah vagina. Urut sebanyak 7 kali.
  • Kemudian, anda minta isteri anda berbaring secara terlentang. Urut bahagian kiri pusat sehingga ke pangkal vagina. Urut dengan kekuatan yang sederhana di bahagian pusat dan lembut di bahagian pangkal vagina. Ulang urutan sebanyak 7 kali.

Cara urut batin wanita yang saya tulis di atas sesuai untuk anda kembalikan ghairah seksual dan beri kekuatan batin kepada wanita. Urutan di atas elok di lakukan suami sendiri terhadap isterinya supaya lebih mesra.

Sumber: Facebook FP

Google Tag Search Result: