Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

Rahsia Set Kehamilan, Set Permata Hatiku

Sehingga hari ini, masih ramai pasangan yang mengalami kesukaran untuk memiliki zuriat walaupun teknologi perubatan kini semakin berkembang. Malahan ada juga yang sanggup berhabis puluhan ribu ringgit untuk menangani masalah tersebut tetapi masih gagal. Oleh itu, apa yang harus dilakukan ?

” Baca laporan ini dari mula hingga ke akhir. Kami berharap,  apa yang bakal disampaikan ini akan memberi nafas  baru dalam usaha untuk memiliki cahaya mata. Ingatlah bahawa kita sebagai manusia hanya mampu berusaha, berdoa dan bertawakkal dan segala ketentuan adalah milik Allah S.W.T. “

Sesebuah Keluarga Boleh Dikatakan Tidak Lengkap Tanpa Zuriat! Tetapi Masih Ramai Lagi Pasangan Yang Mengalami Masalah Untuk Memiliki Zuriat…

Anda pening kepala dan semakin risau bagaimana untuk menangani masalah itu kerana:

 # Walaupun tidak menggunakan pil perancang, anda masih susah hamil? Tak ambil pil perancang tapi sukar juga untuk hamil. Dimana pula masalahnya yang membuatkan anda tidak hamil. Jangan risau, sebentar lagi anda akan tahu bagaimana untuk mengatasi masalah ini. Ramai pelanggan kami pernah alami perkara seperti ini.

# Nak ambil rawatan moden, kewangan pula yang menjadi penghalang? Teknologi perubatan kini semakin berkembang, ada beberapa rawatan yang boleh anda lakukan tetapi adakah sumber kewangan anda mencukupi kerana ia mungkin memerlukan kos sehingga RM 8000 dan ke atas malah ada risiko lain-lain lagi. Inilah yang perlu anda tahu kerana anda hanya perlu mengeluarkan kos yang amat-amat murah dengan cara saya . Percayalah!

# Anda berjaya hamil, tetapi sering pula keguguran ? Setelah anda berusaha, anda berjaya hamil. Tetapi masalah keguguran pula yang menjadi masalah, masih belum juga dapat zuriat. Masalah ini mesti berkaitan dengan rahim ataupun anda mengalami maslaah seperti Endometriosis, Cyst ataupun Fibroid. Usah khuatir, saya akan tunjukkan penyelesaiannya.

# Usia lewat 30-an dan 40-an, risaukan menopaus ? Anda sudah kahwin bertahun lamanya hingga usia anda kini hampir kepada menopaus. Anda semakin berserabut nak fikirkan masih mampukah anda hamil dalam usia yang begitu lewat. Semakin lambat anda selesaikannya, peluang untuk anda memiliki zuriat semakin hilang. Lepas ni anda tak perlu lagi pening nak fikir cara selesaikan masalah sukar hamil ini. Ada caranya disini.

Dan macam-macam lagi la masalah berkaitan SUKAR HAMIL. Usah risau, kerana sebentar lagi saya akan bongkarkan bagaimana ramai pasangan kini berjaya mengatasi masalah untuk hamil dan memiliki zuriat…

Nampaknya anda benar-benar YAKIN untuk mengatasi masalah ini.

Ini kerana anda masih lagi membaca laporan saya ini. Kalau anda tidak mustahil anda masih masih berada disini. Sudah pasti saya juga sedia untuk membantu anda bagaimana untuk memiliki zuriat dan menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Jangan Risau, Anda Pasti Boleh Tangani Masalah Sukar Hamil Dan Memiliki Zuriat Kerana….

Ada banyak cara yang boleh anda usahakan untuk mengatasi masalah ini. Jangan memikirkan anda tidak mampu lakukan kerana setiap usaha pasti membuahkan hasil. Ramai pasangan yang akui perkara ini setelah lama berusaha kerana setiap masalah pasti ada penyelesaiannya kerana mereka sudah alaminya. Dan sekarang ini, anda akan diberitahu bagaimana anda :

 •  Boleh Hamil Secara Semulajadi
 •  Boleh Selesaikan Masalah Kurang Subur Yang Dialami
 •  Boleh Merawat Semua Masalah Yang Menyukarkan Anda Untuk Hamil
 • Dan Boleh Memiliki Sebuah Keluarga Yang Bahagia Di Samping Anak-Anak
 •  Hanya Perlu Mengeluarkan Perbelanjaan Yang Amat-Amat Sedikit.

Tetapi, Adakah Anda Tahu Mengapa Anda Sukar Untuk Hamil? Apakah Puncanya…

Anda masih belum mempunyai zuriat kerana anda tidak menjumpai penyelesaian yang terbaik untuk anda usahakan. Selagi anda tidak berusaha untuk selesaikan puncanya, selagi itulah anda akan menghadapi kesukaran untuk hamil dan memiliki zuriat. Tiada perubahan akan berlaku tanpa usaha yang gigih dan berterusan. Anda memang dah tahu kebenarannya, tetapi hanya itulah yang mampu anda lakukan. Tanpa berusaha dan cepat berputus asa!

Kali ini, sudah semestinya kali ini anda boleh selesaikan masalah sukar hamil itu walaupun :

 • Anda Sudah Berumur Lewat 30-an atau 40-an
 • Anda Mengalami FSH Peringkat Tinggi
 • Anda Mengalami PCOS ataupun Endometriosis
 • Anda Mengalami Fibroids
 • Anda Mengalami Cysts
 • Anda Mempunyai Sejarah Keguguran
 • Pasangan Lelaki Mengalami Kekurangan Kuantiti Sperma
 • Tanpa Menggunakan DADAH, IVF ataupun Prosedur IUI
 • Lebih Mudah Dari Apa Yang Anda Fikirkan

Pelbagai masalah yang saya dengari tentang kesukaran untuk hamil. Tetapi itu bukanlah penghalang bagi mereka yang betul-betul inginkan zuriat seperti anda. Pasti ada caranya walau sesusah mana pun.

Tahu Tak, Pasangan Lain Juga Pernah Alami Masalah Ini. Menunggu 10-11 Tahun Pun Ada…

Haaa, anda tahu tak ramai lagi pasangan yang alami masalah seperti anda. Contohnya yang dialami oleh Puan Nur Maisurah bt Mohd Jalal. 10 tahun beliau menunggu untuk menimang cahaya mata yang pertama. Tapi kesabaran dan usaha beliau  berjaya mengubah kehidupannya kini. Mereka merupakan sebuah pasangan yang menetap di Pengkalan Chepa, Kelantan.

Ada usaha yang beliau lakukan tetapi masih tidak membuahkan hasil. Tetapi mereka tidak berputus asa kerana pengorbanan yang mereka lakukan demi kebaikan dan keinginan yang sangat mendalam untuk memiliki zuriat. Masalah yang menjadikan beliau susah untuk hamil ialah senggugut yang teruk. Bertahun-tahun beliau mengalami masalah ini.

YA, majoriti wanita yang mengalami masalah senggugut susah untuk hamil. Ada juga wanita yang alami masalah ini ketika remaja lagi. Walaupun tahu ada senggugut tapi buat “derk” jea, pastu bila dah kahwin dan susah nak dapat anak barulah ambil ubat dan cari rawatan untuk selesaikan masalah tu. Itulah pentingnya ada kesedaran terhadap kesihatan, tak ada ruginya kalau bebas dari sebarang penyakit.

Oleh itu, sebaiknya anda berusahalah untuk merawat dengan segera sekiranya mengalami sebarang penyakit. Tambahan pula penyakit itu boleh membuatkan anda SUKAR UNTUK HAMIL.

Tidakkah Anda Ingin Merasai Kebahagiaan Ketika Hamil? Tahukah Anda Ada Nikmat Yang Amat Istimewa Buat Setiap Wanita Ketika Hamil…

Kehamilan merupakan saat yang paling menarik dan indah dalam kehidupan wanita. Ianya juga antara cabaran yang penuh dengan emosi yang ingin dilalui wanita dalam kehidupan mereka. Bayangkan bagaimana ada satu kehidupan lain yang sedang membesar di dalam diri anda?

Anda sedang membawa satu kehidupan baru ke dunia ini. Anda sedang mencipta satu lagi INSAN, yang mana boleh bercakap, berjalan, dan membuat semua perkara dengan anda. Ianya merupakan sesuatu yang hanya Tuhan mampu lakukan seperti cerita yang pernah kita dengar ketika kecil dahulu.

Seorang ibu cintakan anak-anak mereka dengan adil dan setiap kali hamil adalah amat istimewa kepada seorang wanita walaupun itu untuk kali pertama mahupun yang ketiga. Seorang ibu sentiasa mahukan dan berdoa untuk kehamilan yang sihat dan bayi yang sihat.

Apa Yang Anda Fikirkan Ialah…..
Anda Ingin Hamil! Anda Ingin Hamil! Anda Ingin Hamil!… dan Memiliki Zuriat!

Itulah yang anda katakan di dalam hati ketika ini. Walau apa juga halangan anda tetap juga ingin hamil , seterusnya memiliki zuriat dan menikmati kehidupan dalam sebuah keluarga disamping telatah comel anak-anak anda.

Dan sekarang, apa tindakan yang perlu anda lakukan?!!!
Mengapa anda berada disini?!!!

BETUL!!!! Anda berada disini kerana anda ingin mengetahui bagaimanakah cara penyelesaian masalah untuk hamil dan memiliki zuriat.

Tanpa melengahkan masa lagi, inilah produk yang diperlukan oleh anda untuk MENGATASI masalah tersebut.

KOMBINASI HERBA TERBAIK : Set Permata Hatiku

 

Set Permata Hatiku Set Permata Hatiku

Set Permata Hatiku Set Permata Hatiku

Herba Yang Telah Membantu Ramai Wanita Menjadi IBU

Set Permata Hatiku ini mengandungi 1 botol kapsul Lelaki SP, 1 botol kapsul C-Hat Ceria, 2 botol kapsul L`Hir.

1 Botol Kapsul Lelaki SP ( Untuk Lelaki )

Kapsul Lelaki SP mengandungi 60 biji kapsul KHAS untuk lelaki. Kapsul ini berfungsi untuk:
 •  Menambah Tenaga Untuk Lelaki.
 •   Melancarkan Perjalanan Darah.
 •    Melegakan Lenguh-Lenguh Badan.
 •   Mengekalkan Kesihatan Lelaki.
Ramuan yang disediakan dalam Kapsul Lelaki SP adalah kombinasi khas beberapa herba terpilih dan dikhususkan untuk Lelaki. Antara herba yang disertakan ialah dua jenis Tongkat Ali yang telah diakui terbaik untuk Lelaki. Memberikan tahap kesihatan yang terbaik kepada Lelaki dan keselesaan ketika bersama isteri.

1 Botol Kapsul C-Hat Ceria ( Untuk Wanita )

Kapsul C-Hat Ceria mengandungi 40 biji kapsul KHAS untuk wanita. Kapsul ini berfungsi untuk :
 • Menambah Kesihatan Wanita. Ini Kerana Wanita Lebih Mudah Hamil Apabila Kesihatan Dalam Keadaan Baik.
 • Membersih dan Menyuburkan Rahim. Apabila Keadaan Rahim Bersih Dan Subur, ianya Dapat Menghindari Bakteria Yang Boleh Mengganggu Proses Kehamilan.
 • Menguatkan Rahim untuk Memastikan Kandungan Kukuh. Keadaan Rahim Yang Kuat adalah Penting Supaya Tidak Keguguran.
 • Melegakan Keputihan dan Senggugut. Keupayaan Anda Untuk Hamil Lebih Tinggi Apabila Terhindar Dari 2 Penyakit Ini.
Ramuan yang disediakan dalam Kapsul C-Hat Ceria ini adalah kombinasi khas beberapa herba terpilih dan dikhususkan untuk Wanita. Khasiatnya banyak berfungsi untuk mengatasi masalah yang sering dihadapi oleh mana-mana Wanita seperti keputihan, senggugut, dan pengukukuhan rahim.

2 Botol Kapsul L`Hir ( Untuk Lelaki Dan Wanita )

Kapsul L-Hir mengandungi 60 biji kapsul KHAS untuk lelaki dan wanita. Kapsul ini berfungsi untuk:
 • Merangsang Penghasilan dan Peningkatan Hormone Testosteron Lelaki.
 • Merangsang Hormon Estrogen dan Progesteron Wanita.
 • Menstabilkan Hormon Lelaki Dan Wanita. Hormon Yang Berada Dalam Keadaan Stabil Penting Untuk Menjayakan Proses Persenyawaan Telur ( Ovulasi ).
 • Meningkatkan Kualiti dan Kuantiti Benih Sperma Lelaki. Sperma Yang Berkualiti Akan Memudahkan Proses Persenyawaan Dengan Ovum.
Ramuan yang disediakan dalam Kapsul L-Hir ini adalah kombinasi khas beberapa herba terpilih dan dikhususkan untuk Lelaki dan Wanita. Kapsul ini amat penting untuk pasangan yang menghadapi masalah kesuburan. Herba yang terkandung berfungsi untuk memberikan tahap kesuburan yang tinggi bagi memudahkan proses persenyawaan di antara Ovum dan Sperma.

Dah Nampak Kebaikan Produk Ini Kan. Tapi Kenapa Perlu Pilih Produk Ni?

 Produk Ini Merupakan Ramuan Herba Tradisional Yang Terbukti Berkesan Secara Klinikal Bagi Membantu Tahap Kesuburan dan Pembiakan Lelaki dan Wanita Untuk Jangka Masa Yang Lama. Mudah untuk Hamil Dengan Cepat dan Secara Semulajadi, Mengelakkan Keguguran, dan Mendapatkan Bayi Yang Sihat.

Telah Dibuktikan Berjaya Oleh Ramai Pasangan Diseluruh Malaysia, Yang Juga Mengalami Pelbagai  Masalah Berkaitan Dengan Kesuburan.

Produk Yang Paling Unik Daripada Khasiat Bumi Trading.

 Rahsia Perubatan Herba Akar Kayu Yang Berkualiti
 Cara Penggunaan Yang Begitu Mudah Dan Murah. ( Aturan Guna Disediakan )

Selamat Untuk Digunakan Oleh Sesiapa Sahaja.

Apa Yang Penting, Kandungannya Herba 100 % Dan Mendapat KELULUSAN Daripada Kementerian Kesihatan Malaysia…

Produk Keluaran Khasiat Bumi

Khasiat Bumi Trading Sdn. Bhd. (KT0203364-P ) Khasiat Bumi Trading adalah syarikat pembekal dan pengedar ubat ubatan tradisional telah beroperasi semenjak lima tahun yang lalu. Bermula secara kecil-kecilan dan kini semakin berkembang mengeluarkan produk di bawah jenama Khasiat Bumi. Bekalan bahan mentah (herba) diambil daripada masyarakat orang asli di kawasan Jeli, Hulu Kelantan.

Hutan Hujan Tropikal yang menghijau ternyata menyimpan khazanah herba yang tidak ternilai khasiatnya seperti tongkat ali, ubi jaga, kacip fatimah, mas cotek dan banyak lagi. Gabungan ramuan orang asli yang diwarisi daripada nenek moyang mereka serta formulasi terkini, menjadikan produk Khasiat Bumi unik dan tersendiri.

100 % Herba Tanpa Campuran Rempah Ratus dan Bahan Kimia Yang Lain.

Produk kami bebas daripada dadah dan bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan dan hanya menggunakan herba 100%. Produk Khasiat Bumi telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan dikilangkan di kilang bertaraf GMP (amalan pengilangan baik). Ternyata produk Khasiat Bumi telah dapat membantu mereka yang mengalami masalah kesihatan. Sambutan yang diterima amat memuaskan. Sesungguhnya produk kami halal, suci, bersih dan selamat digunakan.

Senarai Produk Dalam Set Permata Hatiku dan No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia.
 • 1 Botol Kapsul Lelaki SP ( Untuk Lelaki ).> ( MAL 07124654 T )
 • 1 Botol Kapsul C-Hat Ceria ( Untuk Wanita ).> ( MAL 08021520 T )
 • 2 Botol Kapsul L`Hir ( Untuk Lelaki Dan Wanita ). > ( MAL 08080420 T )

Untuk Membaca Testimoni, Pembelian (klik sini)

Google Tag Search Result: