Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

RAHSIA Menambat Nafsu Suami Terbongkar!

“Alangkah Indahnya Dunia Perkahwinan Jika Setiap Malam Bagaikan Malam Pertama…”

Anda tidak perlu menjadi cantik semata-mata untuk disayangi kerana kepakaran anda di ranjang akan menjadikan anda sentiasa cantik dan hebat di mata suami anda.

Apa kata jika anda baca dulu respon dari mereka-mereka yang telah memiliki RAHSIA ini…

“ Sehari sebelum bday wife, saya emel dia ebook ni. Esoknya saya bawa dia makan2 dan jalan2 utk celebrate bday dia. Balik rumah, terus dia terkam saya…teruk saya ‘dikerjakan’ malam tu ; ) ” 

– Encik Az (34 tahun)

 

“ Kata orang, kalau nak tambat hati suami haruslah dengan masakan. Kali ini kalau betul-betul nak tambat hati suami sampai dia dah tak nak pandang perempuan lain, tambat nafsunya dengan servis yang terbaik di atas katil. Ebook ni benar2 telah educated saya tentang perkara yang ramai isteri2 di luar sana abaikan. Tq admin! ”
– Puan Aisyah (55 tahun) 

 

“ Lepas 2 hari saya baca dan amalkan, seluruh badah suami menggigil tiap kali ‘sampai’. Saya pun menggigil sekali dan saya betul dpt kepuasan yg x pernah2 saya rasakan sblm ni ”
– Puan Rozy (40 tahun)

 

“ Kenapalah sy x terfikir teknik2 ni dulu? Amat simple n praktikal. Kalo sy jumpa ebook ni lebih awal, msti huby sy x mengatal. Skrg ni dia pun dah makin lekat kat rumah n jarang kluar kecuali g krja ”
– Puan Su (28 tahun)

 

“ Saya dah tak berpura-pura inzal lagi, kerana ianya datang secara semulajadi dengan rahsia yang saya dpt dlm ebook ini. Lima bintang untuk penulisnya… ”
– Puan Gina (24 tahun)

 

“ Kawan2 sekerja kata muka saya makin berseri2. Saya senyum saja ”

– Puan Kamala (40 tahun)


Tahukah anda bahawa kebanyakan kes kecurangan dan perceraian di Malaysia berlaku disebabkan kerana suami tidak mendapat kepuasan seks dari isteri? 


“Mengapa Kebanyakan Suami Kurang Menikmati Kepuasan Bila Bersama Isterinya?”

Seringkali terpampang di dada-dada akhbar tentang kes-kes poligami atau pun perceraian berlaku di mana sahaja. Walaupun pologami dan perceraian dibenarkan dalam agama, namun pastinya akan melukakan hati seseorang yang bergelar isteri. Antara penyebab terbesarnya adalah disebabkan oleh perhubungan seks hambar yang dipersembahkan oleh isteri itu sendiri. Ini menyebabkan sang suami menjadi bosan dan mula mencari kepuasan di luar.Kebanyakan lelaki menginginkan seorang wanita yang pandai beraksi di ranjang dan berupaya memenuhi keinginan fantasi seksnya. Ini bermakna, bukan suami sahaja yang perlu memainkan peranan dalam melayari bahtera kenikmatan, bahkan si isteri juga perlu aktif dan bukannya menunggu sahaja. Apabila keinginan si suami gagal mencapai seperti mana yang diharapkan, berkemungkinan besar ianya akan di simpan sahaja tanpa berterus terang terhadap isteri demi menjaga hati.Bukan salah isteri kerana kurangnya kemahiran melayan nafsu sahwat suami yang tercinta. Ianya hanya disebabkan kurangnya maklumat atau pendedahan tentang cara-cara dan teknik yang dapat memuaskan suami di ranjang. Sifat malu juga menjadi penghalang utama di antara kedua suami dan isteri untuk berbincang soal seks yang akhirnya dibiarkan berlarutan sehingga menjadi bebanan batin yang sukar untuk dijelaskan.


Walaupun suami anda berupaya menerbitkan sperma setiap kali bersama anda, ini bukan bermaksud dia puas 100%. Kepuasan inzal seorang lelaki hanya dapat rasai jika pasangannya mampu memberikan rangsangan yang secukupnya sehingga mencapai orgasm secara fizikal dan mental. Jika suami anda kurang terangsang atau pun kurang ghairah dengan hubungan seks tersebut, maka dia hanya memancutkan spermanya sahaja tanpa rasa puas secara batiniah.

Jadi, jika anda mahu puaskan suami anda ketika di ranjang, anda perlulah mempelajari cara-cara dan teknik yang betul supaya suami anda mampu mencapai 100% kenikmatan setiap kali bersama anda. Yang pastinya akan membuatkan anda lebih disayangi dan dirindui oleh suami setiap masa. Anda boleh memukau suami anda dengan tindakan-tindakan yang tidak dijangka namun amat mengujakannya.

Isteri yang dicintai oleh suami bukan sahaja dapat menjalankan tugasnya sebagai seorang isteri dan ibu kepada anak-anaknya, bahkan berupaya menjadi seorang penghibur yang terbaik. Anda mungkin tidak pernah mempelajarinya di kursus perkahwinan yang pernah anda hadiri, namun anda boleh menguasai kemahiran ini asalkan anda mahu untuk belajar. Anda tidak perlu keluar dari rumah pun kerana saya sudah menyediakan satu panduan yang sangat-sangat mudah dan efisyen untuk anda ikuti.Dengan rasa rendah hati, saya ingin memperkenalkan sebuah eBook kebahagiaan rumahtangga iaitu…

“Rahsia Menambat Nafsu Suami

Menambat Nafsu Suami

Senarai isi kandungan eBook Rahsia Menambat Nafsu Suami

“Apakah Kebaikan Untuk Anda Mengetahui Ilmu-Ilmu Sebegini?”

Anda dapat mengetahui hakikat perkahwinan itu sendiri
Anda dapat gambaran lebih jelas tentang kelebihan persetubuhan bersama suami
Anda dapat mengetahui bagaimana untuk mencapai inzal atau pun orgasm
Anda dapat membina perhubungan yang lebih mesra bersama suami anda
Anda dapat menjalankan persetubuhan yang lebih memuaskan dan lebih hebat
Anda dapat meningkatkan stamina anda ketika mengadakan hubungan seks bersama suami
Anda dapat memilih makanan yang dapat mengekalkan mood seks anda
Anda dapat mengetahui rahsia bagaimana untuk mengekalkan daya tarikan seksual anda
Anda dapat belajar memanipulasi keghairahan untuk memenuhi fantasi seks suami anda
Anda dapat belajar untuk menghasilkan sensasi seks yang hebat buat suami anda
Anda dapat mengetahui seni urutan badan seksual
Anda dapat membuatkan suami anda tidak sabar-sabar untuk menerkam anda
Anda dapat belajar bagaimana untuk membuatkan suami anda tergoda dengan anda
Anda dapat menguasai perhubungan seks
Dan banyak lagi….Selain itu anda bakal mendapat banyak manafaat lagi seperti:
Anda dapat meredakan gangguan pada sistem saraf
Anda dapat menghilangkan kelesuan akibat kepenatan bekerja
Anda dapat menghindari penyakit kemurungan
Anda dapat megurangkan kerengsaan akibat alahan
Anda dapat menstabilkan kitaran haid
Anda dapat menghindari masalah pada rahim akibat genangan darah di kawasan tersebut
Anda dapat menghindari penyakit fibromyoma
Anda dapat mengelakkan penyakit ovari polisistik
Anda dapat meningkatkan keyakinan diri
Anda akan rasa lebih seronok melakukan hubungan intin bersama suami
Anda akan merasakan semua keperluan hidup anda dipenuhi
Anda akan merasa begitu teruja setiap kali bersama suami
Anda dapat meredakan kehausan seks
Anda dapat mengekalkan kewarasan anda walaupun anda dilanda pelbagai masalah
Anda akan lebih dicintai oleh suami anda
Anda akan lebih berseri-seri walaupun tanpa solekan
Anda akan dapat memuaskan suami anda dengan yang amat-amat disukainya
Dan banyak lagi….jelajahinya dan pasti anda akan melihat lebih banyak keajaiban dan kebaikan yang akan muncul dalam hidup anda!

Berminat? Pelaburan yang kecil anda ini akan memberikan impak yang besar terhadap masa hadapan perkahwinan anda.

Ya, saya berminat untuk memilikinya!!!”

DAPATKAN SEKARANG

 

*Anda akan mendapat bonus misteri yang sangat-sangat berguna dalam membantu anda untuk memperindahkan diri dan memperbaiki skill aksi anda bersama suami.

 

p.s: Wajah anda tidak perlu cantik, tetapi permainan anda perlulah cantik kerana itulah yang suami anda harapkan daripada anda.

p.s.s: Antara sebab terbesar mengapa lelaki suka mencari keseronokan di luar adalah kerana kurangnya kepuasan bersama isteri, jadi ubahnya sebelum terlewat.

p.s.s.s: Anda mungkin tidak tahu apa yang suami anda pendamkan, tetapi awas jika ianya meledak, kerana yang akan merana adalah anda sendiri.

p.s.s.s.s: Anda boleh pikat hati suami melalui masakan anda, tetapi untuk menambat nafsunya.. anda perlu memiliki ilmu yang benar-benar power. 

Jadilihatlah kepuasan yang tergambar pada raut wajah suami anda nanti…!

Google Tag Search Result: