Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

Bioinfinity Vibrance Kegel Device ‘Harapan Baru’ Setiap Wanita


Vibrance Kegel Device

Wanita apabila usianya semakin lanjut dan terutama kepada ibu-ibu yang lepas melahirkan anak, masalah Lemah Kawalan Kencing bukanlah satu perkara biasa. Sedikit sebanyak ia akan mengganggu kehidupan seharian.

 Adalah penting untuk anda mengenalpasti jenis masalah lemah kawalan kencing yang ibu-ibu alami dan memahami secara mendalam mengenainya. Hal ini  membantu anda mencari langkah yang terbaik untuk mengawal masalah tersebut.

Masalah ini boleh diatasi dengan menjaga lantai pelvis ibu-ibu dan  otot lantai pelvik perlu dikuatkan. Beberapa senaman kemutan boleh membantu, namun bukan semua ibu-ibu boleh melakukannya dengan baik.

 5 Sebab Mengapa Anda Harus  Menjaga Lantai Pelvis Anda.

  1. Memegang Organ Pelvis (Pundi Kencing dan Uterus) pada kedudukan masing-masing dan menghalang organ tersebut daripada terjatuh ke dalam kanal vagina (prolaps organ)
  2. Memperbaiki kepuasan seks untuk anda dan pasangan anda
  3. Mengawal aliran air kencing, mencegah inkontinens.
  4. Menyokong janin semasa mengandung dan menolak keluar bayi semasa bersalin
  5. Mengekalkan abdomen yang kuat dan menyokong spina, mencegah sakit belakang

Kenapa Vibrance Kegel Device Adalah Pilihan Yang Paling Baik Untuk Ibu-Ibu?

Bioinfinity Vibrance Kegel Device 2

Kawalan Kencing Yang Lebih Baik dan Meningkatkan Pengalaman Intim

 1 daripada 3 wanita akan mengalami lemah kawalan kencing dalam umur hidupnya. Jangan menjadi statistik! Kuatkan otot lantai pelvik anda dengan Vibrance Kegel Device, nikmati kawalan kencing yang baik dan jangan risau tentang kawalan kencing lagi.

 Otot lantai pelvik menjadikan faraj ketat dan juga menguncup semasa orgasme. Selain itu, saraf di otot lantai pelvik juga memberi sensasi yang seronok semasa hubungan intim. Dengan Vibrance Kegel Device, anda dan sayang boleh mencapai tahap intim yang lebih tinggi.

 Reka Bentuk Yang Memenagi Anugerah – Mudah, Berkesan, Selamat, Selesa

 Vibrance Kegel Device menggunakan getah silikon gred perubatan untuk semua sarung rintangan, memberi anda keselesaan maksima dan keyakinan bahawa bahan tersebut bersifat anti-mikrob dan tidak menyebabkan alahan.

 Vibrance Kegel Device menggabungkan keberkesanan maksima dalam pakej yang mudah untuk digunakan, dengan itu meraihkan Hadiah Rekaan Perubatan Gemilang (Medical Design Excellence Award) pada tahun 2012 di Amerika Syarikat.

Bioinfinity Vibrance Kegel Device 3

 Mengelakkan Sakit Belakang

Otot lantai pelvik menghubungkan tulang belakang dengan otot abdomen. Apabila ia kuat, ia memegang tulang belakang di tempat yang betul dan memberi sokongan kepada belakang anda. Jika ia lemah, tulang belakang boleh beralih dan menyebabkan sakit belakang. Kuatkan otot lantai pelvik anda dengan Vibrance Kegel Device untuk melegakan sakit belakang anda!

 TERBUKTI BERKESAN Secara Klinikal!

 Vibrance Kegel Device telah dikaji dalam ujian klinikal dan terbukti berkesan untuk mengukuhkan otot lantai pelvik, yang membawa kepada kawalan pundi kencing yang lebih baik dan kepuasan seks yang lebih baik.

Terbukti secara klinikal – Bionfinity boleh membantu menyelesaikan masalah lemah kawalan kencing anda!

Beribu-ribu wanita sudah menikmati faedah daripada Vibrance Kegel Device, jangan ketinggalan, buatlah pesanan sekarang dari laman web ini atau dapatkan maklumat lanjut dengan menghantar e-mel kepada kami di info@myvkd.com atau hubungi talian 1700 81 4321 (dalam Malaysia).

Bioinfinity Vibrance Kegel Device 4

.

.

.

.

Google Tag Search Result: